Marea finală a sezonului aniversar, încărcată de tensiuni: numele câștigătorului, dezvăluit în această seară

 

sezonului aniversar Chefi la cuțite aduce un spectacol trepidant! Diseară, de la ora 20:30, telespectatorii Antena 1 vor afla numele câștigătorului celui mai râvnit trofeu Chefi la cuțite: cine va triumfa la capătul unei finale spectaculoase, cu momente surprinzătoare. După un parcurs plin de obstacole dificile, Adrian Stroe, Raluca Todea și Florica Boboi dau cea din urmă bătălie culinară a sezonului 10 Chefi la cuțite pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Ei sunt concurenții care au rămas în cursă după o semifinală solicitantă: au trecut prin trei probe grele. Pentru cel dintâi test, au evocat în farfurii gustul copilăriei, fiind jurizați de persoane apropiate, aceleași care ulterior li s-au alăturat pentru a doua probă, la care au creat câte un preparat de lux. La cel din urmă test al semifinalei, Gina Pistol le-a cerut să pregătească câte un ”signature dish” – câte o farfurie care să poarte autograful culinar al fiecărui concurent, proba fiind jurizată de cei trei Chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. După totalul punctajelor obținute, primele trei locuri ale clasamentului au primit undă verde pentru finală. Iar de această dată, toți cei trei Chefi s-au bucurat din plin, având fiecare câte un reprezentant în bătălia culinară decisivă din această seară. Chef Scărlătescu intră în lupta pentru trofeu cu deținătorul cuțitului de aur, Adrian Stroe, în vreme ce Chef Dumitrescu este reprezentat de Raluca Todea, iar Chef Bontea pariază pe Florica Boboi.

Ediția Chefi la cuțite de aseară, în care s-au aflat numele finaliștilor sezonului 10, a condus topul audiențelor cu o medie pe publicul comercial din mediul urban de 7.6 puncte de rating și 26% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu o medie de 5.7 puncte de rating și 19.5 % cota de piață. Și la orașe Antena 1 a fost lider de piață cu o medie de 7.9 puncte de rating și 21% cota de piață, urmată de ProTV cu 5.6 puncte de rating și 14.9% cota de piață. Difuzată în intervalul orar 20:26-23:48, emisiunea a adunat în minutul de aur de la 22:34, aproape 1.7 milioane de telespectatori în fața micilor ecrane. 

Urmează un final de cursă încărcat de momente tensionate. Vorbim despre cea din urmă întrecere… la cuțite și mai ascuțite! Ce strategie va avea fiecare finalist și cum își va crea meniul à la carte pe care trebuie să-l pregătească telespectatorii vor descoperi în marea finală din această seară. Adrian Stroe, Florica Boboi și Raluca Todea au cea mai grea misiune: aceea de a alege cu cine vor găti dintre concurenții care au părăsit competiția. În cine își vor pune toată încrederea? De partea cealaltă, concurenții aleși trebuie să lase orgoliile deoparte și să dea dovadă cu adevărat de spirit de echipă. Aceasta este provocarea lor supremă și nu este deloc una ușoară. Astfel, în marea finală Chefi la cuțite, difuzată de Antena 1 în această seară, de la ora 20:30, telespectatorii vor asista la o cursă nebună contracronometru, la capătul căreia vor afla care dintre concurenți va obține trofeul sezonului aniversar și premiul de 30.000 de euro.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest