Marele secret al lui Cătălin Scărlătescu. Cum a ajuns să fie pasionat de bucătărie

 

Nu este prima dată când chef Cătălin Scărlătescu vorbește despre perioada copilăriei. Ei bine, și acum a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars despre perioada în care mergea la străbunici și îi ajuta în bucătărie.

În exclusivitate pentru Antena Stars, chef Cătălin Scărlătescu a vorbit despre cea mai frumoasă perioadă din viața lui, perioada când era doar un copil și își petrecea sărbătorile de iarnă la străbunici.

„Prima mea amintire e pe undeva pe la 2 ani, n-am cum să uit, îmi aduc aminte ziua mea perfect. După care Crăciunul, care era foarte departe, se numise Cotul Văii, undeva între Mangalia și Negru Vodă, acolo au fost locați străbuncii mei. Eu tot timpul am spus că toate viețile mele le-am petrecut în Franța și atunci am rebotezat această localitate, nu se mai numește Cotul Văii, se numește Codu Vale”, a povestit cheful.

De asemenea, juratul de la Chefi la cuțite a mai povestit despre cum erau străbunicii lui, dar și despre faptul că petreceau sărbătorile de iarnă la ei în gospodărie, iar ei avea foarte multe animale în curte.

„Aveam o străbunică spectaculoasă și un străbunic fantastic. Ei aveau în curte cai, vacă, porci, găini, curcani, curci, rațe. Deci, ne duceam la ei, dar nu ne duceam de Crăciun, ne duceam cu vreo 2-3 zile înainte și era o harababură în bucătărie tot timpul. Nu existau aragaze, era doar o plită de aia tip cizmă și tot timpul era câte un ceaun pe foc, câte o oală, o cratiță și tot timpul băgam coceni pe foc. Ei și, copil fiind, 3-4 ani, că până la 5-6 ani i-am prins, că după aia s-au prăpădit, nu făceam eu mare lucru, dar îi aduceam ceapă, încercam să-i curăț usturoi”, a mai adăugat el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest