Maria Cârneci, despre marea tragedie din viaţa ei: moartea soţului. "Încerc să fac bine..."

 

Maria Cârneci și soțul ei au avut o căsnicie timp de 40 de ani, însă în urmă cu trei ani viața cântăreței de muzică populară s-a schimbat complet, asta după ce Romulus Petrescu, partenerul ei de viață, a decedat în urma unei boli grave.

Artista a fost dărâmată și nu i-a venit să creadă că de acum înainte va trebui să învețe să fie singură în viață și fără a-l mai avea aproape pe cel cu care s-a iubit aproape jumătate de secol. Cântăreața nu poate să treacă peste pierderea suferită, iar invitată într-o emisiune TV, aceasta a mărturisit că încearcă să rămână puternică, căci cu siguranță soțului ei nu i-ar plăcea să o vadă trisstă.

„Încerc să fac bine. Nu e ușor, pentru că golul acesta lăsat, cum știi și tu și știu și cei care ne privesc, cred că nu va dispărea niciodată.

Dar, cu ajutorul prietenilor, familiei, cele mici, pentru că sunt lumina ochilor mei, nepoțelele, încerc să nu pun la suflet chiar tot. Încerc să mă bucur și, cred eu, de undeva, de acolo, dintr-o stea, îmi dă putere și Giani. I-ar fi plăcut să nu mă vadă niciodată tristă, și nu eram niciodată tristă, pentru că eu eram cu toate nebuniile, cu bancuri, cu manțocării, cu toate întâmplările, dar, simt eu așa, că nu știu dacă aș putea vreodată să fiu în lipsa lui, cum am fost atunci când eram împreună”, a spus Maria Cârneci într-o emisiune TV.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest