Maria Constantin și iubitul ei au fost nași, chiar dacă nu sunt căsătoriți! „Nu a fost nicio problemă”

 

Toată lumea și-a pus întrebarea dacă nu cumva îndrăgita cântăreață s-a căsătorit în secret cu alesul inimii ei.

 

În weekend-ul ce tocmai a trecut, Maria Constantin și Robert Stoica au fost nași. Potrivit dogmei ortodoxe, nu pot deveni părinți spirituali cei care formează un cuplu care nu a fost căsătorit religios. Drept urmare, toată lumea și-a pus întrebarea dacă nu cumva cei doi s-ar fi căsătorit în secret, între timp. Misterul a fost risipit chiar de către îndrăgita cântăreață.

 

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Maria Constantin a dezvăluit că au fost nași doar cu numele, nașii de cununie oficiali ai cuplului proaspăt căsătorit fiind chiar părinții lui Robert Stoica, iubitul artistei. ”Părinții iubitulul meu sunt nașii de botez ai ginerului, sunt nașii părinților lui, iar în biserică de fapt și de drept au fost nași părinții iubitului meu. Noi am fost mai mult cu numele, au fost cumva două perechi de nași, dar cumva cununați și căsătoriți am nășit cumva împreună cu părinții lui Robert. Faptul că fiind părinții care i-au cununat, nu a fost nicio problemă”a spus Maria Constantin, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 

Artista a mai precizat că marele eveniment ce a avut loc la Curtea de Argeș a beneficiat de prezența unor nume sonore din showbiz-ul autohton: ”Evenimentul a fost foarte frumos. Ei sunt rude ale iubitului meu. A fost o petrecere pe cinste, cu mulți colegi de cântec, Marcela Fota, Ionuț Dolănescu, Axinte. Evenimentul a avut loc în Curtea de Argeș”.

 

În privința propriei nunți, care va avea loc anul viitor, îndrăgita cântăreață a declarat că pregătirile sunt în toi. Ea a precizat că în această iarnă, designer-ul său va crea rochia de mireasă mult visată: ”Rochia e gândită de câțiva ani. E un model nu neapărat atipic, e un model destul de simpluț, fix să se potrivească pentru un garden party. Cred că în iarnă ne vom apuca de rochie, Florin Burescu se va apuca de ea, el îmi va face rochia de mireasă, am discutat cu el toate detaliile, cum vreau să arate, ce vreau să-mi pună, dar va fi o rochiță foarte drăguță”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest