Marian Maruzov i-a uimit pe jurați cu preparatul său. Chef Florin Dumitrescu i-a făcut și o propunere: „Dacă vrei, colaborăm!”

 

Cu 10 ani de bucătărie în spate, Marian Mazurov i-a impresionat pe cei trei jurați de la Chefi la Cuțite cu preparatul său.

 

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au avut parte de o mare surpriză la ultima ediție a emisiunii Chefi la Cuțite. Cei trei au rămas impresionați de preparatul făcut de unul dintre concurenți, anume de Marian Mazurov. Marian este din București, are 27 de ani și este unul dintre cei mai curajoși concurenți, deoarece a ales să le pregătească chefilor un preparat de-a dreptul special.

 

Concurentul a gătit caracatiță cu piure de cartof dulce, iar curajul de a alege un preparat așa de deosebit i-a surprins pe jurați. Pe lângă alegerea îndrăzneață, jurații l-au felicitat pe Marian și pentru felul în care a preparat caracatița. Cu toate acestea, chefii au ținut să precizeze și minusurile plate-ului, cum ar fi cantitatea prea mare de piure în raport cu restul elementelor din aceasta.

 

Marian Maruzov a atins 10 ani de carieră la sezonul 10 al emisiunii și a primit o propunere de colaborare din partea unuia dintre chefi. Florin Dumitrescu a identificat o portiță de colaborare, fiind unit cu concurentul de o pasiune comună, anume cea pentru NFT-uri. „Păi dacă vrei colaborăm”, i-a spus chef Florin Dumitrescu lui Marian.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest