Mariana Ionescu Căpitănescu, accidentare gravă pe pârtie

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Mariana Ionescu Căpitănescu a declarat că a căzut pe pârtie atunci când se dădea pe skiuri și s-a lovit atât la braț, cât și la cot, iar la cot s-a lovit mai tare.

„Am avut o căzătură în cap! Era fiica mea cu mine și striga: „Mami, mami!”, tot vedea că alunec și era speriată. Am căzut de două ori, dar m-am ridicat, cu mici dureri. O căzătură a fost mai rea, pentru că am prins o porțiune de gheață, aveam viteză pe skiuri și m-am dus pe brațul drept și m-am lovit la cot”, a povestit artista.

Cântăreața de muzică populară a precizat că lucruri de genul acesta se întâmplă mereu la ski, însă trebuie să ai grijă la ce căzătură iei.

„Acum vorba aceea, mă doare-n cot, la mine e la propriu, și mă doare brațul pentru că am alunecat destul de mult pe el, mi-am lăsat greutatea pe el, am niște vânătăi inclusiv în palmă, în cot, nu am nicio altfel de durere. Astea sunt întâmplări inerente la ski, important e să știi cum să cazi, asta le spun celor care schiază cu mine și sunt la început, este o experiență în fază incipientă pentru ei schiatul”, a mai adăugat ea.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest