Mariana Moculescu, atacată de o femeie într-un centru SPA

 

Mariana Moculescu încearcă să își facă timp și pentru a se răsfăța, căci, de curând, a fost la SPA, dar momentele de relaxare au fost înlocuite de un conflict între ea și o altă femeie.

Mariana Moculescu a mărturisit că, atunci când se bucura de câteva momente în jacuzzi, a venit o femeie în piscină. Ulterior, vedeta i-ar fi spus că nu are voie cu încălțămintea de afară în piscină, iar de aici până la un conflict în toată regula nu a mai fost decât un pas.

„La un moment dat, a fost un țipăt foarte urât și deranjant. M-am întors și am făcut în stilul italian un „Ău!”. După care, vine în piscină o doamnă, româncă, mai în vârstă decât mine și m-a întrebat dacă am văzut-o pe femeia îmbrăcată în negru, cu mama copilului care țipa, că este încălțată cu un pantofii de afară. Și i-am spus: Nu aveți voie să intrați în piscină încălțată cu pantofii de afară! Mi-a spus că nu stă mult și pleacă. Problema nu a fost că a stat puțin, ci a stat mult și umbla în toată piscina cu pantofii respectivi. Tipa era tânără, israeliancă”, a spus Mariana Moculescu, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest