Marii actori ai României, amintiri cu Mitică Popescu: „A fost închis pe nedrept, a făcut pușcărie trei ani”

 

Lumea teatrului și filmului românesc este în doliu, după ce Mitică Popescu s-a stins. Colegii de scenă i-au adus un ultim omagiu marelui actor.

 

Este un început de an trist pentru teatrul românesc. Mitică Popescu a încetat din viață la 86 de ani, după ce problemele de sănătate cu care s-a confruntat s-au acutizat. Prietenii și colegii de scenă ai regretatului artist au adus un ultim omagiu.

 

Mircea Diaconu deplânge trecerea în neființă a prietenului său: ”Din păcate, vestea asta la început de an, este dinainte anunțată, avea probleme. Ultima oară când m-am înâlnit cu el povesteam, iar faptul că ne-a părăsit este dureros. A murit un om bun, un suflet bun, un om pe care nu l-am văzut niciodată ridicând tonul, deși viața lui a fost plină de complicații. A fost închis pe nedrept, a făcut pușcărie vreo trei ani, nu și-a terminat facultatea, s-a reîntors la facultate și a terminat-o. A plecat la Piatra Neamț în teatrul acela minunat, mult mai târziu a revenit în București.”

 

Despre marele actor, Tora Vasilescu a spus: ”Îmi pare foarte rău. L-am întâlnit, am filmat împreună, am glumit, ne-am amuzat, Dumnezeu să îl odihnească! Vine o vreme când toți ajungem în punctul acesta, îmi pare rău”.

 

”Îmi pare foarte rău, am rămas uimit. Era aproape de vârstă cu mine, cu câteva luni mai mare. Eram prieten cu el. Eram prieteni de familie pe vremuri, ne vizitam. Cu Mitică eram în relații minunate, un om cald, apropiat, prietenos, era o liniște, îmi pare foarte rău”, a spus Horia Moculescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest