Marii câștigători ai celei de-a opta ediții a show-ului Te cunosc de undeva!

 

Ozana Barabancea a folosit bonusul de 100 de puncte unui cuplu care s-a autodepășit, potrivit propriilor spuse.

 

Ediția cu numărul 8 al emisiunii Te cunosc de undeva, show ce a ajuns la cel de-al 18-lea sezon, și-a desemnat câștigătorii. Este vorba de perechea formată de Shift și Connect-R, care a cucerit publicul, dar și pe jurați, după ce a interpretat piesa lui Bob Marley, Could you be loved.

 

Ozana Barabancea și-a folosit bonusul de 100 de puncta, și a declarat: ”Dragii mei, am decis să ofer 100 de puncte, un bonus bine meritat, unui cuplu care s-a autodepășit puțin. De la ediție la ediție, știam că sunt foarte talentați, dar am spus în sinea mea acum ori niciodată, crioiește-ți altă soartă. Din toată inima, acord 100 de puncte cuplului Shift și Connect-R”.

 

Despre prestația celor doi, juratul Aurelian Temișan a spus: ”Se vede încă o dată că un artist, oricât ar fi el de profesionist și de sigur pe ceea ce face pe scenă, în momentul în care iese din actul artistic, se emoționează ca și cum i-ai cere ceva ce ar putea să îți dea, dar nu știe în momentul ăla. Ce mă fac, nu știu!”

 

Cristi Iacob l-a completat: ”E cap tăiat, cel puțin Connect-R e cap tăiat, e de acolo. Completând ce spunea colegul și prietenul meu Temișan de latura artistică, e ca un clopot de cristal. Câne ieși din el, ești vulnerabil”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest