Marilu Dobrescu, implicată într-un accident rutier

 

Pe rețelele personale de socializare, Marilu Dobrescu a declarat că în această dimineață a fost implicată într-un accident rutier. Un bărbat a intrat în spatele mașinii iubitului ei, Iustin Petrescu, chiar în momentul în care ea se îndrepta către o clinică, deoarece avea o programare importantă la doctor.

„Efectiv înnebunesc! Omul ăsta a intrat în noi acum cu mașina, urlu. Pur și simplu înnebunesc! Deci e printre cele mai importante programări la doctor de până acum, pentru că m-am întors din Laponia doar ca să fiu în timp pe 30 ianuarie și intră domnul ăsta în noi, care mă face să întârzii la programare. Mor de nervi! Deci îmi vine să sar pe domnul ăsta! Iustin e în mașina lui cu el și eu stau închisă în a noastră, pentru că îmi aștept Uber-ul și mă scandalizez de îi rup mașina în două dacă ies”, a povestit vedeta pe InstaStory.

De asemenea, influencerița a mai spus că acum se face amiabila. Ea a izbucnit în lacrimi, după ce a declarat că se grăbea să ajungă la acel control important.

„Fac amiabilă și facem spatele mașinii pe asigurarea lui, evident, dar nu aveam vreun chef sau timp de așa ceva. Îmi e frică să mă uit la ce s-a întâmplat, nu vreau să știu. Trist e că eu trebuia să fiu astăzi și cu Iustin la doctor și acum nu mai poate să vină, pentru că s-a gândit un... să stea pe telefon și să accelereze în spatele nostru”, a mai adăugat ea.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest