Marina Almășan, infectată pentru a doua oară cu COVID-19

 

Marina Almășan a aflat că are din nou COVID-19. Prezentatoarea avea planificată o colaborare cu o agenție de turism, care urmă să o trimită în Egipt, însă, ulterior a aflat că are COVID.

Prezentatoarea TV a fost depistată și testată pozitiv cu COVID-19 pentru a doua oară. Vedeta a fost nevoită să între în concediu medical și să-și anuleze călătoria în Egipt. Aceasta a chemat ambulanța, imediat după ce testul rapid pe care și l-a făcut.. Marina a acuzat dureri de cap și o stare prea bună de sănătate.

Acum, în loc să-și facă bagajele pentru călătorie, Marina Almășan stă în izolare din cauza infectării cu COVID-19.

„Am făcut COVID, nu știu de unde l-am luat. De vreo trei zile stau acasă. Am fost la un eveniment in memoriam Lucian Avramescu, o lansare post-mortem, a fost lume multă și probabil de acolo. E mai ușor decât prima oară, dar e COVID. N-am avut o stare prea bună, am chemat și ambulanța.

Sunt și vaccinată. M-a durut capul foarte tare vreo două zile, plus o stare de moleșeală, pe care am pus-o pe seama căldurii. Apoi mi-am făcut singură un test rapid și a ieșit pozitiv. A luat și regizoarea emisiunii mele, care și a ea fost la eveniment", a declarat Marina Almășan pentru playtech.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest