Marinela Mavrodin, la spital după o săptămână de la naștere

 


În urmă cu doar o săptămâna, Marinela Mavrodin și soțul ei, Robert Urucu au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, după ce căsnicia lor s-a consolidat cu minunatul băiețel pe care fosta concurentă de la "Insula Iubirii" l-a adus pe lume.

Și, pentru că se află la prima naștere, Marinela Mavrodin a întâmpinat câteva dificultăți în primele zile de la venirea pe lume a micuțului său. În acest fel, pentru a se asigura că totul este bine, proaspăta mămică a decis să meargă la spital pentru a se consulta cu un medic specialist.

Și, pentru că este una dintre vedetele din shoebiz-ul românesc care se arată foarte active pe rețelele socuale, iată că Marinela Mavrodin a decis să facă o postare în. Care a anunțat ce face ea în prima zi de primăvară.

"În prima zi de primăvară am plecat cu bebe la doctor.", a fost mesajul Marinelei Mavrodin, în mediul online.

Nu a durat mult, iar Marinela Mavrodin și-a liniștit urmăritorii, postând un alt mesaj în care a susținut motiv real pentru care a ajuns cu bebelușul la spital.


Fosta concurentă de la "Insula Iubirii" le-a spus fanilor că nu este vorba doar de un control de rutină. Pentru ac se află la prima naștere, Marinela Mavrodin a avut mevoie de câteva sfaturi din partea medicului pediatru.

„Bebe este foarte bine, nu a pățit nimic, doar că a trecut aproape o săptămână de când ne-am externat și aveam nevoie de câteva sfaturi de la medicul pediatru. Vă mulțumim pentru mesaje.”, a scris Marinela Mavrodin, în urmă cu puțin timp, într-o postare pe pagina personală de Instagram.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest