Mario Fresh, mesaj neașteptat pentru Alex Velea

 

În urmă cu câțiva ani, Lino Golden și Mario Fresh au decis să părăsească echipa lui Alex Velea, însă iubitul Alexie Eram îi este recunoscător cântărețului pentru tot ce a făcut pentru el și susține că nu ar fi avut succesul de astăzi dacă nu ar fi fost el.

”Fără tine, cu siguranță, nu se putea! Cu siguranță nu ajungeam aici. Cu siguranță drumul nu era același. Momentele frumoase sunt tatuate”, a scris Mario Fresh, în dreptul unei fotografii cu Alex Velea.

Mario Fresh nu i-a transmis mesajul emoționant doar lui Alex Velea, asta pentru că artistul le-a mulțumit tuturor celor care au fost lângă el la început de drum și au contribuit la creșterea sa profesională și personală. Mario Fresh a ținut să le transmită un mesaj public și să le mulțumească pentru tot ceea ce l-au învățat în acești ani.

”Mă uitam acum prin poze. Am realizat că am avut cea mai tare adolescență și că toți oamenii din jurul mereu au pus câte o cărămidă (mai mică sau mai mare) la formarea mea. La formarea lui Mario Fresh. Le mulțumesc din toată inima pentru tot. Am muncit mult, am învățat de la ei. I-am ascultat. Am furat meserie. Le datorez numai mulțumiri!”, a mai scris cântărețul.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest