Marius Elisei, prima reacție după despărțirea de Oana Roman: ”E distructivă. Caut s-o evit!”

 

Fostul soț al Oanei Roman a avut o primă reacție la ceva vreme după ce vedeta a anunțat ruptura definitivă pe rețelele de socializare.

 

Începutul lui 2023 nu a fost cel mai bun pentru Oana Roman și Marius Elisei. Cei doi, care divorțaseră oficial cu doi ani în urmă, dar au considerat oportun să mai dea o șansă relației, au ajuns în cele din urmă la concluzia că nu au atât de multe lucruri în comun și că le va fi mai bine despărțiți decât împreună. Fata lui Petre Roman a fost cea care a anunțat rupture definitivă.

 

Marius Elisei a confirmat că relația cu Oana Roman a ajuns la final, și a transmis următorul mesaj pe Instagram: „Sunt oameni care nu pot trăi fără să îi bârfească sau să-i judece, mai bine spus, pe cei din jur. Eu sunt de părere că nu e decât distructivă atitudinea asta și caut s-o evit. Lasă-mă așa cum sunt eu, gras, slab, înalt, prost, deștept, cum mă bârfești tu, toate modurile posibile în care mă bârfești și mă vorbești, lasă-mă așa să fiu eu, sănătos, cum sunt eu, nu contează”.

 

Pe aceiași rețea de socializare, Oana Roman anunțase încheierea poveștii de iubire cu Marius Elisei: „Acum vor curge râuri de cerneală, cum s-ar spune, vor apărea titluri că Marius a părăsit-o pe Oana. Este un lucru pe care ni l-am dorit, cumva, amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața. Vedem lucrurile total diferit. Am încercat cât s-a putut. Nu s-a mai putut. Este un lucru pe care și eu mi l-am dorit, dar mă repet. Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură, cu toate pe cap. Trebuie să am grijă și de copil și de casă, și de mama, și de cumpărături, și să muncesc, să plătesc facturi și să le fac pe toate, dar asta e. El nu mai locuiește cu noi. Am hotărât acest lucru, doar că el a hotărât să plece mai devreme decât am stabilit. Atâta tot. Cum am scris și în story-ul anterior, eu mă simt eliberată de o foarte mare povară, pentru că nu ne mai era bine împreună. Nici eu nu mai eram fericită, nici el nu era fericit. Fiecare cu greșelile lui. Fiecare cu problemele lui”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest