Mărturisirea șoc a lui Mircea Badea: „Nu am băut apă de 30 de ani!”

 

Cu ce se hidratează prezentatorul TV. Vei rămâne surprins când vei auzi ce lichid consumă regulat omul de televiziune.

 

Mircea Badea are un corp de invidiat. Și, în ciuda faptului că toți medicii recomandă consumul regulat de apă, prezentatorul emisiunii „În gura presei” a făcut o dezvăluire care a uluit pe toată lumea: nu consumă apă. Și nu de ieri, de azi, ci de mai bine de trei decenii. „Nu am băut apă de 30 de ani” a declarat Mircea Badea, potrivit Antena 3 CNN.

 

Pentru hidratarea organismului, în mod firesc, realizatorul TV trebuie să înlocuiască apa cu alte lichide. Și acum vine bomba: în loc de apă, Mircea Badea bea energizante. „Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Eu nu vă spun să faceți ca mine, Doamne ferește! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani. Eu când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă. Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Nu mai zic cât cico am băut… Nu contest adevărul acestor articole, doar că uneori mă întreb cum de mai sunt în viață.”, a declarat Mircea Badea, pentru Antena 3 CNN.

 

Omul de televiziune a dezvăluit și cum reacționează medicii atunci când le spune că nu a mai băut apă de 30 de ani: „Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: ‘poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă’. Și eu îi zic: ‘nu am băut apă de 30 de ani’. Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu. Apoi, dacă mă vede cu un energizant, se crispează când aude că beau trei pe zi. Deocamdată nu am nimic. Bine… nici nu mi-am mai făcut analizele că poate le dau aparatele peste cap.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest