Medana, mesaj emoționant pentru logodnicul ei, Alin Oprea, de ziua lui de naștere

 

Medana și iubitul ei, Alin Oprea, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi din țară, iar artistul de la Talisman și-a găsit în sfârșit fericirea și se simte mai împlinit ca niciodată. Este o zi importantă pentru cântăreț, asta pentru că își sărbătorește ziua de naștere, iar iubita lui l-a surprins cu un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Medana radiază de fericire într-o zi atât de specială pentru ea, iar iubita cântărețului a fost cea care i-a transmis un mesaj emoționant și frumos pe rețelele de socializare, plin de dragoste și i-a mulțumit pentru toate momentele frumoase împreună.

''La mulți ani binecuvântați, dragul meu Alin Oprea! Azi de ziua ta îți dedic o pagină din cartea mea, a cărei sursă de inspirație ești chiar tu. Dansam în valurile mării asemeni unui ritual păgân, menit să îmi amintească tot ceea ce trăisem cândva, într-o lume total diferită față de cea de acum. Simțeam o nostalgie și o durere profundă fără să știu de ce.

Mă durea sufletul! Mă simțeam goală și pustiită de atâtea trăiri pe care nu mi le mai aminteam. Dar îmi era atât de dor de viața mea din acel trecut care mi-a marcat toată existența aici pe pământ, cu mult timp înainte. Dansam cu luna și mă lăsam ghidată de lumina ei care mă făcea să simt extazul nemuririi.

Și brusc în marea spumegândă, în lumina lunii mi-a apărut un chip format din spuma marii, menit să îmi reamintească tot ceea ce trăisem cândva. ERA EL! Era omul fără de care nu îmi puteam continua existența aici pe pământ. Era omul fără de care sufletul meu era gol și trist mereu. Era omul pe care mi-l doream în toate viețile ce vor să vie. Mă trezisem parcă dintr-o amnezie profundă și în acel moment am realizat ce îmi lipsea. Îmi lipsea EL! (...)


Și dacă toată viața mea e un vis, îmi doresc ca tu să faci parte mereu din visurile mele. Îmi doresc să ating sublimul în iubire mereu și mereu alături de tine. Îmi doresc ca ochii ce mă privesc să fie mereu ai tăi și mâinile care mă ating să le simt pentru totdeauna.

tâta vreme cât exist în inima ta. Alin Oprea te iubesc!,'' este o parte din mesajul postat de logodnica lui Alin Oprea. pe rețelele de socializare.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest