Medicul Monica Pop, despre moartea lui Nosfe. „Foarte mare grijă cu lucrurile astea”

 


La două zile de la moartea subită a lui Nosfe de la Șatra Benz, raportul medico-legal a arătat că artistul a suferit un infarct. Totuși, ce a provocat acest infarct este încă necunoscut. Cu puțin timp în urmă, în cadrul unei intervenții la Antena 3, medicul Monica Pop a dezvăluit care ar putea fi, de fapt, cauza decesului.

„Nu cred că e cazul să vorbim din start despre substanțe. (...) În primul rând, sunt total împotriva aceste epuizări. Este caracteristică multor tineri și nu este deloc ok. (...) Să nu mai spuneți niciodată cu adrenalina, pentru că e o mare prostie. Adrenalina face o vasoconstricție mare și poate provoca orice. (...) Adrenalina este ceva foarte nociv. Cineva care are o predispoziție cât de mică, despre care habar nu are, se poate întâmpla ce ați văzut, la orice vârstă.”, a spus medicul Bianca Pop, la Antena 3.

„Știu foarte bine ce se întâmplă cu artiștii în general, ei nu se duc ( n.r. la analize) decât atunci când sunt într-o stare proastă cu sănătatea. (...) Bineînțeles că beau toți cafele, beau băuturi energizante. Asta este o mare gafă pentru orice fel de pacient, pentru orice fel de om care nu știe el că e pacient, dar uite că se întâmplă. Băuturile energizante se vând, eu n-aș vinde așa ceva niciodată, n-aș permite. Am văzut și elevi de școală care fac așa ceva. Foarte multe grijă cu lucrurile astea și cu adrenalina mai încet, dacă se poate, deloc.”, a continuat specialistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest