Mesaje tulburătoare pe contul Nikitei: „Murim și noi dacă mama nu mai vine!”

 

Nikita, pe numele său real Mihaela Ispas, ar fi în comă, potrivit unor postări făcute pe contul ei de facebook.

 

Mai multe postări pe contul de facebook al Nikitei, fata rea de cartier, susțin că aceasta s-ar afla în comă. În cadrul postării îngrijorătoare, cea care pretinde a fi fiica Nikitei susține că mama ei este în comă încă de duminică și le cere celor care o cunosc să se roage pentru ea.

 

„MAMA E ÎN COMĂ DE DUMINICĂ 😪😓😓Eu, Cristina și Vanessa vă ROG să vă Rugați 🙏🙏🙏🙏să vină acasă😪😢😭😭Murim și noi dacă mama nu MAi vine😭😥😢, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Nikitei.

 

Și joi dimineață au fost postate iarăși mesaje care arată că Nikita ar fi în comă.

Fotografia de profil a contului Mihaelei Ispas a fost schimbată cu una cu un sfânt, iar descrierea care apare este „Doamne, trezește-o pe mama. Adu-o lângă noi”.

 

La postările cu pricina surprinde faptul că sunt imagini din spitale, care se găsesc cu ușurință pe internet, cu intervenții chirurgicale care au loc în sala de operații, drept pentru care se poate acredita și ipoteză că cineva i-ar fi spart contul vedetei de la începutul anilor 2000.

 

În ultimul interviu pe care l-a acordat în presa autohtonă, Nikita mărturisea că a părăsit România cu destinația Spania. În peninsula Iberică și-a găsit un loc de muncă în domeniul public, la o primărie, precizând că-I merge foarte bine, reușind între timp să-și cumpere o casă și o mașină.

 

„Am plecat de jos, inclusiv în Spania. Locuiesc în Malaga, lucrez la primărie și am casa și mașina mea. Ce-mi pot dori mai mult?! A fost o vreme în care nu m-aș fi declarat mulțumită cu așa ceva, dar a trecut demult. Acum sunt o femeie în toată firea, care nu-și dorește altceva decât să-și crească copiii și să-și vadă în liniște de propria viață!”, a mărturisit Nikita, pentru impact.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest