Mesajul lui Dani Oțil cu ocazia începerii noului an școlar: „Condoleanțe părinților și copiilor!”

 

Astăzi a început un nou an școlar, subiect ce a fost dezbătut inclusiv în cadrul matinalului de la Antena 1, Neatza cu Răzvan și Dani.

 

Dani Oțil a povestit, în cadrul emisiunii al cărui amfitrion este alături de prietenul său Răzvan Simion, cum se pregătea, pe vremea în care era puștan, de începutul noului an școlar. În plus, prezentatorul TV a explicat și care era primul lucru pe care trebuia să-l facă atunci când se întorcea din vacanța de vară, la mijlocul lui septembrie.

 

A fost momentul în care Dani Oțil a fost extrem de direct, dezvăluind faptul că nu doar că nu i-a plăcut școala, ci o ura de-a dreptul. Mai ales că se încheia vacanța de vară pe care o petrecea de fiecare data la țară, la bunicii lui. Iar după ce se întorcea la oraș, pentru a relua studiile, trebuia să treacă prin purgatoriul băii.

 

„Condoleanțe părinților și copiilor! Ieri mi-am adus aminte că duminica ne aduceau de la țară, așa se termina vacanța de vară, cu o venire de la țară. Trei rânduri de piele dădeam jos, că dacă participam la toate activitățile de grădinărit... Eram la coadă la rând la baie. Ieri am retrăit amărăciunea aia de duminică seară. Uram școala! Între școală și muncă azi, nu știu ce uram mai mult'', a declarat Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.

 

Prezentatorul TV, împătimit al sporturilor extreme, a recunoscut că la școală a fost întotdeauna primul sub podium: "Am fost mențiunea 1 toată tineretea mea, copilăria mea. Adica am fost primul după locul trei, sau cum imi mai zicea mie profesoara, mentiunea specială".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest