Mesajul transmis de Carmen de la Sălciua după ce Marian Corcheș a dus-o pe Muntele Athos: „Cea mai bună viață cu tine”

 

Artista este în al nouălea cer alături de partenerul ei și a vrut ca toți urmăritorii ei să știe acest lucru.

 

Carmen de la Sălciua este implicată puternic în relația cu Marian Corcheș, partenerul care este dispus să facă orice pentru a o vedea fericită pe iubita lui. De ziua vedetei, Marian Corcheș a dus-o la Muntele Athos, pentru a fi mai aproape de divinitate. Dragostea plutește în aer, iar ea pare împărtășită. Cel puțin asta rezultă din ultima postare a artistei.

 

Vedeta a ținut să-și exprime sentimentele pentru iubitul ei, care-i face toate poftele, pe rețelele de socializare, astfel încât toată lumea să știe că povestea de dragoste pe care o trăiește acum este una cu totul specială. Cântăreața a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu iubitul ei, dar și un mesaj cât se poate de direct.

 

''Te iubesc cel mai mult! Cea mai bună viață cu tine.'', a scris Carmen de la Sălciua pe rețelele de socializare.

 

După ce a dus-o în această vară în Dolomiți, apoi în Croația, și în toamnă, de ziua ei, Marian Corcheș a avut o surpriză pentru Carmen de la Sălciua, plecând chiar la Muntele Athos.

 

„Aș fi vrut să rămână o taină ce am trăit în acest pelerinaj, dar cu toate acestea nu m-am putut abține să nu postez câte ceva. (...) Am vrut să îmi sărbătoresc ziua pe tărâmul Credinței Ortodoxe: Athos! M-ați întrebat dacă am intrat pe munte. Femeilor nu le este permis să intre. Singura stăpână a muntelui este Maica Domnului. Grupul de femei ... am vizitat mănăstirile la care am avut acces și cea mai mare bucurie am avut-o pe mare, când a coborât Gheronda din munte cu Brâul Maicii Domnului, la care ne-am închinat!”, le-a spus Carmen de la Sălciua fanilor ei, pe InstaStory.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest