Mihaela Buzărnescu îl vrea înapoi pe Marco Dulca: „Poate nu este un final, nu se știe niciodată”

 

Jucătoarea de tenis nutrește speranța că își va intersecta din nou drumul cu fotbalistul și vor redeveni un cuplu.

 

Sunt câteva luni de când Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca nu mai sunt împreună, însă sportiva a tot fost văzută la meciurile celor de la FCSB, acolo unde activează fostul ei iubit. Miki a vorbit fără perdea, la un podcast, despre relația de 6 luni pe care a avut-o cu fotbalistul și a dat de înțeles că și-ar dori împăcarea cu acesta. Între cei doi e o diferență de vârstă de 11 ani în favoarea jucătoarei de tenis.

 

În general, viața de sportiv zici că este a artistului. Tot timpul ești plecat, hotel, avion, timp limitat, dar dacă există înțelegere. Eu am avut o relație cu o persoană din alt domeniu sportiv (n.r. - Marco Dulca, fotbalist la FCSB) și nu m-a deranjat, pentru că am înțeles aceste sacrificii. Totul pentru a menține relația, să vezi dacă totul este ok, Apoi am avut o relație cu cineva din domeniul sportului, am avut același gânduri, aceeași direcție, apoi ulterior nici eu nu știu de ce s-a stins. Mi s-a părut ca era cea mai ok, dintre toate, chiar dacă era diferența de vârstă, 11 ani în favoarea mea”, a declarat Mihaela Buzărnescu, în podcastul ”Vin de-o poveste by Radu Tibilică”.

 

Mihaela Buzărnescu nu a dorit să ofere prea multe detalii, dar și-a manifestat părerea de rău pentru ruperea legăturii cu Marco Dulca, fiind evident că își dorește să mai fie împreună cu fotbalistul. Ea susține că au foarte multe lucruri în comun, iar faptul că duc o viață de sportivi i-ar ajuta în întărirea legăturii și a relației.

 

Nu aș vrea să intru în detalii, este între noi doi. Mi-a părut foarte rău și îmi pare rău și acum pentru ce s-a întâmplat, pentru că sentimente există din ambele părți în continuare. În plus, să nu spui niciodată, niciodată, pentru că tot timpul poți avea a doua șansă. La noi a fost respect profesional, am fost șase luni împreună, o perioadă nu foarte lungă, dar foarte intensă și foarte frumoasă, dar și cu micile lucruri mai puțin plăcute, care m-au afectat mai mult pe mine, ca fată. Eu eram fericită cu viața mea personală, în care mă dedic total, așa cum fac și în viața de sportiv. Poate nu este un final, nu se știe niciodată. Vorbeam de multe lucruri pe care le puteam face împreună, familia lui mă plăcea foarte mult, familia mea îl plăcea pe el.”, a spus sportiva.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest