Mihaela Rădulescu, mesaj special de la Felix Baumgartner, de ziua ei!

 

Fosta prezentatoare TV a împlinit 53 de ani, dar timpul pare să se fi oprit în loc pentru ea.

 

La două zile distanță după ce a sărbătorit majoratul lui Ayan, fiul ei, Mihaela Rădulescu a împlinit 53 de ani. După cum era de așteptat, Felix Baumgartner a avut un mesaj special cu ocazia aniversării partenerei lui. În cadrul unui InstaStory, celebrul cascador a postat un clip format din mai multe poze cu Mihaela într-un costum de baie de culoare roz. În imagini, vedeta se află pe un iaht și afișează silueta suplă cu care a obișnuit publicul, iar postarea este însoțită de o urare din partea lui Felix.

 

„Happy birthday, my love (n.r. la mulți ani, iubirea mea)”, a fost mesajul transmis de Felix Baumgartner în cadrul postării. Vedeta a repostat story-ul de pe contul de Instagram al iubitului ei. Printre vedetele care i-au dat mesaj public Mihaelei Rădulescu se numără și Roxana Vancea.

 

De ziua ei, gândurile Mihaelei Rădulescu au zburat la iubitul cascador. Astfel, fosta prezentatoare TV, a postat a fost un InstaStory în care apare un colaj cu poze pe care i le-a făcut iubitului ei, în care a inclus mesajul „Vara abia a început”. Imaginile surprinse de vedetăîl arată pe cascador în cadrul călătoriilor lui cu elicopterul, în care o ia de multe ori și pe ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest