Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, în doliu

 

Mihaela Rădulescu și partenerul său de viață, Felix Baumgartner, au trecut prin momente delicate, după ce au aflat că unul dintre cei mai buni prieteni ai cascadorului s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut de către vedetă pe rețelele de socializare. 

Mihaela Rădulescu susține că omul de afaceri, Dietrich Matechitz, a fost mentorul partenerului său și l-a ghidat în impresionanta sa carieră de cascador. Fosta prezentatoare TV a declarat că l-a văzut pentru prima dată pe Felix Baumgartner plângând,  atunci când a primit un telefon din partea regretatului afacerist pentru a-și lua la revedere.

„Nu sunt un atlet. Dar îmi împart viața cu unul și am întâlnit atât de mulți, în întreaga lume. Bărbați și femei extraordinari, încurajați să-și forțeze abilitățile, să facă performanțe incredibile și inspirate. Nu doar încurajați, ci având sprijinul financiar potrivit pentru a face ceea ce le cere talentul și visele. Dietrich Matechitz a fost CEL din spatele realizărilor lor. Lumea sporturilor extreme este moștenirea lui, printre alte lucruri extraordinare pe care le-a făcut. Știu atât de multe povești de la Felix despre felul în care Dietrich a atins atât de multe vieți... și cu siguranță a lui... In 9 ani de cand il stiu pe Felix a fost prima data când i-am vazut lacrimile.... Nu astăzi, când Dietrich a murit... Dar acum câteva zile, când Dietrich l-a sunat pe Felix să-i spună... „la mulți ani pentru a 10-a aniversare” și... La revedere... Asta nu voi uita niciodată. Continuă să zbori, dle Mateschitz. Toată dragostea mea adevărată pentru familie...”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest