Mihai Trăistariu a împlinit 43 de ani

 

Pe Instagram, Mihai Trăistariu a mărturisit că își dorește ca această zi specială să îi aducă sănătate, dar și pace, mai ales că ultima perioadă a fost una destul de complicată pentru cei mai mulți dintre oameni.

„Mâine - 16 decembrie - e ziua mea de naștere. Așa că ... m-am deghizat într-un îngeraș. Ca să fac bine oamenilor și nu numai. Și-atunci ...De ziua mea...îmi doresc ca lumea să fie mai bună. Să iubim din ce în ce mai mult animalele. Să terminăm cu războaiele și ura. Să ne gândim mai mult la noi și la sănătatea noastră”, a scris Mihai Trăistariu, în urmă cu o zi, pe Instagram.

În plus, artistul a mai spus că speră ca împlinirea celor 43 de ani să îi aducă mai mulți prieteni adevărați, care să aibă intenții bune și să îi fie alături. De altfel, Mihai Trăistariu și-a încurajat fanii să fie mai buni.

„Să fim corecți, loiali, curați la suflet. Să iubim mai mult natura și să conștientizăm că e tot o ființă vie, ca și noi. Să înțelegem că Legile Universului sunt doar matematică. Și fizică. Și sunt aceleași peste tot. Să pricepem că e același lucru dacă iubim un frate sau un câine. Să fim buni de-a dreptul! De ziua mea îmi doresc să am o listă de prieteni ... buni ... și foarte buni”, a mai spus artistul în mediul online.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest