Mihai Trăistariu, amintiri triste cu mama lui decedată: “O visez de zece ori pe an”

 


Mihai Trăistariu a fost foarte marcat de pierderea mamei sale. Aceasta s-a stins din viață în urmă cu 16 ani, la scurt timp după ce artistul a venit de la Eurovision 2006. De atunci el spune că o visează foarte des pe femeie, chiar și de 10 ori pe an. El a mărturisit că mai are momente când vorbește prin casă adresându-se celei care i-a dat viață.

Mihai Trăistariu nu a reușit să treacă peste pierderea mamei sale, chiar dacă sunt 16 ani de când aceasta s-a stins din viață. Solistul și-a iubit foarte mult mama și este hotărât să o cloneze, însă nu poate face încă acest lucru pentru că nu este legal. El a mărturisit că nu se duce foarte des la mormântul mamei sale pentru că este în Piatra Neamț, dar ori de câte ori are drum pe acolo, o vizitează la cimitir și stă ore întregi acolo.

“O visez de 10 ori pe an, de 16 ani de când a murit! Mi se pare straniu. Cred că am visat-o de vreo 70-80 de ori. Acum vreo șapte-opt ani am visat că mi-a zis că, dacă vreau să câștig Eurovison, trebuie să mă îmbrac în alb! (…) I-am tăiat, pe patul de spital, înainte de a muri un fir de păr. I-am zis că o clonez când se va putea! Deocamdată nu e legală clonarea! Mai vorbesc cu ea atunci când merg la cimitir, o dată pe an, atunci când am concert la Piatra Neamț. Vorbesc și prin casă, poate-poate aude!”, a declarat cântărețul pentru click.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest