Mihai Trăistariu, despre sărbătorile de-acum: ”Nu mai e ca pe vremea mea. Acum e cu cheltuială”

 

Mai e puțin și se apropie cu pași repezi Crăciunul așa că fiecare s-a gândit unde dorește să petreacă aceste sărbărori. Mihai Trăistariu recunoaște că îi lipsesc petrecerile din copilărie.

Dacă în copilărie acesta se strângea de sărbători la prieteni acasă, acum lucrurile s-au schimbat complet, iar cântărețul merge la restuarante de lux, cu toate că acest lucru nu este neapărat pe placul lui.

„O să sărbătoresc într-o oră, cu niște prieteni, avem un Nicolae printre noi și am zis să ne vedem într-o oră. Am pe 17 la Moinești un concert, pe 16 e ziua mea, am zis că pornim de pe 16, i-am zis și managerului meu, vezi că ne facem ziua la Moinești, să mă prindă și pe mine acolo. În seara asta ies cu prietenii, am un Nicolae și ne adunăm cu toții. Altceva ce să mai faci, nu avem 20 de ani. Când eram mici făceam altfel, ne adunam acasă la cineva, asta e diferența. Nu mai e ca pe vremea mea, când aveam 15 ani mergeam acasă la cineva, acum totul se poartă la restaurant, la pizza. Era mai fain atunci, îmi plăcea mai mult așa, era mai intim. Acum e cu cheltuială, hai în oraș, unde mâncăm, ce mâncăm, ce facem. Și asta e drăguț, decât deloc…”, a povestit Mihai Trăistariu pentru spynews
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest