Mihai Trăistariu, despre situația de la mare: „Mamaia Nord este plină. Nu mai am loc în fața blocului ca să parchez”

 

Cântărețul care are afaceri în stațiunea de pe litoral neagă zvonurile că aceasta nu ar avea turiști. Din contra, Trăistariu susține că business-ul nu i-a mers niciodată mai bine.

 

Artistul a investit în urmă cu câțiva ani o parte din banii câștigați din muzică în 6 apartamente în Mamaia Nord și spune că acum afacerea lui este mai mult decât înfloritoare, în ciuda știrilor care susțin că stațiunea – perlă a Constanței ar fi goală. În cadrul unui interviu acordat Ego.ro, Trăistariu a spus că din 15 iunie toate cele 6 apartamente ale sale sunt pline.

 

„Eu am apartamente în Mamaia Nord. În 2020, când le-am deschis vara, au fost la jumătate. Anul trecut au fost trei sferturi, iar anul acesta este plin. Mă sună multă lume și trebuie să refuz pentru că nu mai am loc. Nu știu unde este gol, când eu am zi de zi plin. De pe 15 iunie nu am avut nicio zi goală și am 6 apartamente. Prețurile le-am păstrat ca anul trecut. Când văd zvonuri și știri că s-a golit…bine, poate în Mamaia, dar nu văd de ce. Într-adevăr, eu am apartamente cu bucătărie. În Mamaia sunt doar hoteluri, iar în Mamaia Nord doar apartamente. Probabil că s-ar putea ca oamenii să prefere apartamentele cu bucătărie, ca să își gătească singuri”, a spus cântărețul – afacerist pentru sursa citată.

 

Artistul a mai spus că nu a impus nicio limită de cazare, astfel încât în apartamentele sale pot să stea și câte 7 turiști, astfel încât cazarea pe zi ar ajunge la 50 de lei pe persoană: „Mamaia Nord este plină, nu mai am loc în fața blocului ca să parchez, duc mașina la vreo 300 de metri. În weekend se dublează numărul de turiști, probabil vin cei din București. Chiar și în timpul săptămânii, mie mi se pare că este plin. Eu, de exemplu, dau un apartament în vârful sezonului cu 350 de lei. Adică, ce este scump la 350 de lei? Stau și câte 7 în apartament, eu i-am lăsat, au stat și câte 9. Dacă stăteau la un hotel, trebuia să își ia mai multe camere duble. La mine stau câți vor, nu le-am pus limită. Deci 350 de lei este foarte ieftin.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest