Mihai Trăistariu, noi declarații controversate: „Nu mă încântă ideea să înfiez copii. Prefer să îi clonez!”

 

 Deși se declară un familist convins, Mihai Trăistariu nu a reușit până acum să se căsătorească și mai ales să aibă moștenitori. Deși această idee îi surâde și sper ca într-o bună zi să fie liniștit și fericit, cântărețul a făcut recent un anunț care a șocat pe toată lumea.

În cazul în care nu va reuși să își întemeieze o familie, celebrul artist se gândește să apeleze la alte metode. Mai exact, Mihai Trăistariu a spus că își va clona copiii, dacă acest proces va fi posibil în viitor, conform spynews.ro

Cântărețul a mărturisit motivul pentru care nu este dispus să adopte copii. El a explicat că dorește ca urmașii lui să îi moștenească talentul la cântat, dar mai ales inteligența și să fie „doxă de carte”.

”Aș vrea să am copiii mei, nu copiii altora. Eu am, spre exemplu, pisici, văd cât de intens și complex mă ocup de niște banale pisici, dar de copiii mei, pe care îi vreau doxă de carte și poate cântăreți, poate artiști, să fie la fel ca mine, olimpici la matematică. Nu mă încântă ideea (n.r. de adopție), dar nu sunt împotrivă, nu mă încântă ideea să înfiez un copil. Prefer să îi clonez, dacă va fi posibilă clonarea în viitor, aș vrea să fie un copil exact ca mine, pentru că atunci o să îl instruiesc de mic, să știe exact ce are de făcut. Mi-ar plăcea să mă clonez în viitor și să am un copil care să fie clona mea! Eu vreau să am proprii copii și îmi place ideea de familie. La tata au fost 10 frați și la mama 15. Eu sunt familist de fel”, a declarat Mihai Traistariu la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest