Mihai Trăistariu și-a făcut planul până la 60 de ani: „Să fie undeva în pădure!”

 

Cântărețul – antreprenor este mai decis ca niciodată să părăsească actuala locuință. Unde are de gând să se mute și cum arată planul său pe termen lung.

 

Mihai Trăistariu s-a săturat să stea la bloc, printre betoane și cărămizi, și vrea să-și ia casă în mijlocul naturii, pentru a fi înconjurat de câini, pisici și alte animale. Așadar vrea să dea glomerația urbană, pe viața la țară. În exclusivitate pentru Spynews.ro, artistul a dezvăluit planurile pe care le are pe termen mediu: ”Vreau să-mi fac o casă. După ce îmi achit datoriile vreau să-mi strâng bani, să cumpăr un teren și să mă mut la pădure undeva, că vreau liniște. Eu stau la malul mării, în Mamaia Nord, iar la bloc nu e grozav, printre atâtea cărămizi. Aș vrea la casă, vreau să am căței, pisici, animele, mi-e greu la bloc. Aș vrea pe lângă Constanța, tot în județ undeva, undeva la țară, să fie liniște, pădure, copaci, natură, să nu aud nimic. Nu vreau să aud mașini, prefer să-mi fac o cărare să merg prin pădure cu mașina, să o asfaltez singur, să o pietruiesc, adică am nevoie de liniște, asta îmi doresc. Mă apuc de strâns bani, o să dureze 2-3-5 ani cât o dura, ăsta e următorul țel, iar după vreau să extind afacerea”.

 

Momentan, artistul nu se simte pregătit, din cauza cheltuielilor mari pe care le are, dar și a împrumutului pe care-l mai are de achitat. ”Am reușit să mai dau din împrumut în toamna asta, după o vară plină de turiști și de concerte, am mai dat 1,5 miliarde, am avut 5 miliarde împrumutați. Mai am să dau 80.000 de lei de plată, aproape că termin. Vreau să-i dau undeva după Revelion, sper să-i fac până atunci și în ianuarie să-i dau pe toți să nu mai am nicio datorie”, a vorbit Trăistariu cu cifrele pe masa.

 

Cântărețul nu-și face planuri doar pe termen mediu, ci și pe termen lung. Astfel, la bătrânețe are în plan construirea unei pensiuni în Moldova natală pe care să o administreze: „M-am gândit la varianta asta pentru bătrânețe, la 60 de ani când nu mai pot, îmi fac o pensiune la Piatra Neamț, de unde sunt eu, și mă odihnesc în felul ăsta. O să am angajați, eu o să mă ocup de pensiune, dar o să am și angajați. Bătrânețea trebuie să fie cu liniște, nu să mai alergi ca la tinerețe”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest