Mihai Trăistariu trece pe manele. Ajutor de nădejde, fostul coleg de trupă Costi Ioniță: „Rămâne deschisă colaborarea!”

 

Participantul de la Eurovision s-a decis să schimbe stilul de muzică abordat și a explicat și motivul: manelele au rămas în vogă!

 

Mihai Trăistariu este mai decis ca niciodată să schimbe stilul de muzică pe care îl cântă și s-a orientat spre manele. Asta pentru că, susține el, acestea au rămas întotdeauna la modă datorită ritmului dansant. Trecerea nu se poate face brusc, de unul singur, așa că artistul are în vedere o colaborare cu Costi Ioniță. El dă șanse de reușită unui duet cu fostul coleg de la Valahia, chiar dacă spune că nu s-au intersectat în ultima perioadă.

 

„Nu am avut timp, nu ne-am intersectat, nu știu. (…) Rămâne deschisă colaborarea, dar nu ne-am mai intersectat. Eu i-am dat varianta și el a zis: Da, frate, facem!. I-am zis: Bun, dă-i bătaie!. Dar nu mi-a mai trimis nimic, nu am mai ținut legătura, dar nu zic nu. Eu vreau, dar să vedem. Costi a zis că a trebuit să fac o colaborare cu un manelist celebru, iar eu nu am obiectat, e mai ușor, probabil, să intri pe piață dacă faci un duet”. a spus Mihai Trăistariu, pentru ego.ro

 

Mihai Trăistariu și Costi Ioniță au fost colegi în trupa Valahia . Aceasta a luat ființă în anul 1998, la inițiativa lui Costi Ioniță, împreună cu Dorin Topală și Laura. Câteva luni mai târziu, reprezentanta feminină a grupului ia calea muzicii de operă și renunță la proiectul dance. Ea a fost înlocuită de Mihai Trăistariu, acesta fiind cooptat de trupă în urma câștigării Festivalului de la Mamaia. Un an mai târzu, Costi Ioniță se dedică unei cariere solo, iar trupa Valahia devine duo-ul format din Trăistariu și Topală. Formația rămâne cu bananele și Roxana, iar Costi cu manelele și femeile. La sfârșitul anului 2003, Mihai Trăistariu vrea să-și continue și el cariera muzicală pe cont propriu, iar astfel se încheia capitolul Valahia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest