Milionar român, de 24 de ani: „Dacă nu ai un Lamborghini ar trebui să stai jos și să ai o discuție serioasă cu tine însuți”

 

Sebastian Ghiorghiu are doar 24 de ani și trăiește în Statele Unite. Chiar dacă are o vârstă fragedă, acesta a reușit să ajungă milionar și celebru în mediul online. De-a lungul timpului acesta a lansat tot felul de afirmații care au fost considerate cel puțin controversate. De multe ori, Sebastian Ghiorghiu a fost acuzat că nu a muncit în o zi în viața lui, dar le-a dat peste nas cârcotașilor, dezvăluind că a început să muncească din liceu.


Acesta este român, însă a fost născut și crescut în Statele Unite. La vârsta lui este deja milionar , iar cea mai recentă afirmație care a stârnit un val de reacții a fost cea conform căreia orice tânăr de 20 de ani ar trebui să poată să își permită o mașină sport. Declarații de acest fel i-au adus multe critici în mediul online privind modul în care și-a făcut el averea, dar acesta n-a întârziat cu replica.

Părinții lui Sebastian Ghiorghiu sunt români, însă acesta s-a născut și locuiește în SUA. După ce a reușit să devină milionar și să-și cumpere mașini de lux, a transmis că orice tânăr de 20 de ani ar trebui să un Lamborghini.

„Dacă ești un tip de 20 de ani și nu ai un Lamborghini, ar trebui să stai jos și să ai o discuție serioasă cu tine însuți despre motivul pentru care nu ai un Lambo”, a spus Sebastian Ghiorghiu într-un clip publicat pe rețelele de socializare.

Tânărul născut în Detroit afirmă că a câștigat deja 8 milioane de dolari. Acesta a creat o agenție de publicitate pentru Google, Youtube și o firmă de „drop-shipping” (o formă de comerț electronic care presupune acceptarea comenzilor clienților, dar fără a dispune stocuri reale). Se pare că Ghiorghiu a reușit să-l depășească pe Sebastian Dobrincu, celălalt tânăr milionar, care are tot 24 de ani și a cărui avere era estimată la aproximativ 2 milioane de euro în 2021.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest