Mioara Roman a ieşit din operaţie. Veştile date da Oana despre starea de sănătate a mamai ei

 

Mioara Roman se confruntă cu probleme de sănătate de ceva vreme, iar anul acesta a ajuns de urgență la spital de 4 ori. Ultima sa internare a avut loc pe datat de 1 septembrie, iar de atunci Oana Roman s-a dedicat complet celei care i-a dat viață. Chiar în această dimineață Mioara Roman a fost operată, anunțul fiind făcut chiar de către fiica ei, care din păcate nu a dat mai multe detalii despre problemele suferite de mama ei.

De o săptămână Mioara Roman este internată în spital și iată că astăzi a fost și supusă unei operații destul de complicate, așa cum chiar fiica ei a anunțat. Mama vedetei a fost supusă unei intervenții de protezare de șold, după fractură. Fosta soție a lui Petre Roman are o vârstă destul de înaintată și mai multe probleme de sănătate, motiv pentru care au existat și atâtea internări în așa scurt timp.

După ce toată ziua a stat cu grija celei care i-a dat viață, Oana Roman a revenit cu detalii despre cum a decurs operația. Se pare că operația la care a fost suspusă Mioara Roman a decurs bine, iar vedeta a mărturisit că speră să nu apară complicații.

‘’Mama a ieșit cu bine din operație. Urmează perioada post operație, sperăm să nu apară complicații și să fie totul bine. Mulțumesc din suflet echipei de doctori și vouă tuturor că v-ați rugat colectiv pentru ea. Este înălțător să știi că mii de oameni se roagă în același timp pentru mama. Sunt profund recunoscătoare tuturor’’, a transmis Oana Roman prin intermediul rețelelor de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest