Mioara Roman și-a serbat ziua de naștere la centrul de recuperare, cu o surpriză emoționantă pregătită de fiica sa

 

Mioara Roman sărbătorește împlinirea a 83 de ani, chiar dacă se află internată într-un centru de recuperare de mai multe luni. Fiica sa, Oana Roman, i-a făcut o surpriză specială cu această ocazie. Încă de la prima oră a dimineții, vedeta a postat pe contul ei de Instagram o fotografie veche cu ea și cu mama sa, alături de un mesaj emoționant de felicitare și recunoștință pentru tot ce a învățat de la aceasta.

Surpriza a continuat și mai târziu, când Oana a mers la centrul de recuperare unde se află internată mama ei și i-a oferit o zi specială. Mioara Roman a fost coafată și machiată de o echipă de profesioniști, iar apoi fiica ei i-a dăruit un tort de ziua ei. Cele două au petrecut împreună și s-au fotografiat, iar imaginea a fost postată pe rețelele de socializare.

Deși situația de sănătate a Mioarei Roman s-a agravat în ultima perioadă, Oana a luat decizia de a o duce la un centru de recuperare în urma consultării cu mai mulți medici. Vedeta a explicat într-un interviu că această alegere a fost cea mai bună pentru mama sa, având în vedere evoluția rapidă a bolii și necesitatea îngrijirilor medicale mai speciale.

Oana Roman a primit mesaje de felicitare din partea vedetelor și a fanilor săi pentru gestul frumos pe care l-a avut cu mama sa, iar imaginea cu cele două a fost apreciată și distribuită de mulți utilizatori de pe rețelele de socializare. Mioara Roman a fost bucurată să petreacă ziua ei de naștere alături de fiica ei și să primească atenția și iubirea pe care le merită.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest