Mirela Vaida, devastată de durere: „Nu putem să acceptăm că oamenii nemuritori mai și mor”

 

Prezentatoarea la la Acces Direct a colaborat mai bine de un deceniu și jumătate cu Alexandru Arșinel.

 

Mirela Vaida consideră că s-a încheiat o epocă o data cu dispariția lui Alexandru Arșinel. Într-un dialog cu reporterii Spynews, prezentatoarea TV, care a colaborat 15 ani cu Maestrul, participând inclusiv la turneele acestuia, s-a arătat devastată de vestea că marele actor nu mai este printre noi.

 

„Eu și colegii mei suntem așa... deși părea previzibil cumva. Nu putem să acceptăm că oamenii nemuritori mai și mor. Am primit vestea în mașină, eram în drum spre casă și am simțit că s-a întâmplat ceva. Am tras pe dreapta, au început să sune telefoanele, să curgă mesajele și atunci chiar am avut un șoc, pentru că în momentul în care primești astfel de vești despre oameni pe care i-ai cunoscut și cu care ai împărțit 15 ani din viață pe scenă, cu care ai mers în turnee și cu care ai conceput atâtea spectacole, alături de care te-ai bucura, de la care ai învățat atâtea, aproape că a murit o epocă. E un gen de revistă pe care l-au luat cu ei când au plecat și am mai rămas noi, care să ducem mai departe un gen pe care ei l-au ridicat foarte sus. Mă uit acum la Popescu, la Stamate, la Năzărescu, a plecat și Arșinel. Au rămas foarte singuri și foarte triști”, a mărturisit prezentatoarea de la Acces Direct, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 

Mirela Vaida a mai declarat că, desi era previzibilă moartea Maestrului, a nutrit speranța că acesta va reveni pe scena teatrului, acolo unde a bucurat atâtea generații în cei 60 de ani de activitate: „Sunt foarte debusolată, pentru că rămânem din ce în ce mai puțini. Sigur că îl avem pe Vasile Muraru, care este lângă noi și care trage foarte mult să rămână ceea ce a fost și ceea ce este, dar îți pleacă oameni de la care ai învățat atâtea și cu care ai împărțit scena. Tot timpul am așteptat ca Arșinel să se întoarcă la teatru, pentru că acolo era casa lui, acolo își regăsea resursele, tinerețea, jovialitatea, bucuria. Acum știm că nu o să mai fie niciodată și totul este foarte trist. Mă gândesc că poate nu am avut niciodată ocazia să-i mulțumesc pentru toate câte mi-a oferit fără să știe. Îmi pare atât de rău că nu mai e!”

 

Pe rețelele de socializare, prezentatoare Acces Direct a postat următorul mesaj: „Oamenii mari nu mor nicioadata! N-am avut niciodata "curajul" de a-i multumi lui "Nea Sandu" (cum ii spuneau prietenii), pentru tot ce m-a invatat, pentru aripile pe care mi le-a dat in urma cu 15 ani, cand m-a angajat la Teatrul de Revista Constantin Tanase N-am apucat sa-i multumesc pentru miile de momente frumoase traite in turneele din tara si din strainate, pentru glumele si bancurile din culise, pentru onoarea de a imparti cu el aceeasi scena, acelasi entuziasm.. pentru "scoala" Revistei pe care ne-o preda, fara sa stie, la fiecare cuplet muzical sau "quiproquo" alaturi de Stela... Dumnezeu sa te ierte, Maestre... Iti multumesc, Maestre! Cu tine a murit o epoca...”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest