Mirela Vaida și-a anulat vacanța la Disneyland Paris din cauza prețurilor exorbitante la biletele de avion

 

Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a dezvăluit pe Facebook că și-ar fi dorit să-și ducă copiii la Disneyland Paris în perioada următoare, însă a anulat vacanța din cauza prețurilor la biletele de avion. Ea s-a arătat revoltată de faptul că trebuie să plătească peste 10.000 de lei la TAROM pentru cinci bilete dus-întors la Paris și că nu este ajutată deloc de companie.

 

Mirela Vaida a mai amintit și de experiența neplăcută pe care a avut-o cu compania Wizz Air, când a avut o întârziere de peste 10 ore la un zbor din Italia către România. În postarea sa, ea a subliniat că are de ales între companii care își bat joc de oameni sau care practică prețuri astronomice la bilete și că, în cele din urmă, a decis să rămână acasă. Aceasta nu este prima dată când Mirela Vaida a criticat companiile aeriene pentru serviciile lor și a atras atenția asupra problemelor legate de transportul aerian din România.

 

„Am vrut și eu să-mi duc copiii la Disneyland, în vacanță de Rusalii… Dar pare o misiune imposibilă!! De Wizz Air și de bătaia lor de joc, să nu mai aud‼️ Ați văzut cum și-au bătut joc de oamenii aia, săracii, uitați sau lăsați prin aeroporturi, în Sâmbătă Învierii..?”, a mai transmis ea. Mirela Vaida: „Am de ales să zbor între unii care își bat joc de oameni și unii care au niște prețuri astronomice” Și a continuat, revoltată fiind că la TAROM, pentru cinci bilete de avion dus-întors la Paris, trebuie să plătească peste 10.000 de lei. „Iar TAROM nu ne ajută cu absolut nimic!! Pune niște prețuri prohibitive la bilete‼️‼️ Dacă compania asta de stat nu e făcută pentru noi, românii, care să își permită să călătorească de ici-colo în 2023, atunci pentru cine e făcută?? Am de ales să zbor între unii care își bat joc de oameni și unii care au niște prețuri astronomice la bilete‼️ Asta e.. stăm acasă!”, a scris prezentatoarea TV pe contul personal de Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest