Moartea care l-a afectat profund pe Cătălin Botezatu: „Am iubit-o foarte mult”

 

Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri emoționante în cel mai nou interviu acordat pentru Antena Stars. Designerul a vorbit despre părinții lui și faptul că a reluat relația cu tatăl său, dar a atins și un subiect mai dureros, cel al pierderii bunicii lui. Ea a fost cea care l-a crescut, iar creatorul de modă s-a arătat afectat până la lacrimi chiar și în timpul interviului.

Botezatu a mărturisit că s-a simțit mai atașat de bunica lui decât de mamă, pentru că aceasta a fost cea care l-a crescut în mare parte. Astfel, momentul când bătrâna a murit, iar el se afla pe alt continent și nu a putut ajunge la timp pentru înmormântare a reprezentat o adevărată cumpănă în viața lui.

Cu toate acestea, creatorul de modă susține că, în retrospectivă, faptul că nu și-a văzut bunica moartă l-a ajutat să-i păstreze amintirea vie și să nu o aibă în minte altfel decât așa cum a știut-o în timpul vieții.

„(n.r. am fost mai atașat) de bunică. Ea m-a crescut. Mama e mamă, dar ea m-a crescut. (...) Cel mai rău îmi pare că atunci când a plecat dintre noi nu eram în țară, eram în Peru, la Lima. A murit char în ziua de Revelion șii nu am putut să mă întorc în țară în timp util, n-aveam cum. Orice avion aș fi luat ar fi ajuns cu mult timp după. (...) În timp mi-am dat seama că poate e mai bine că n-am mers la înmormântare, pentru că ea a rămas vie în mintea mea.”, a mărturisit Cătălin Botezatu, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest