Mona Dansatoarea s-a despărțit de iubit: „A dat în mine”

 

Mona Dansatoarea nu a avut parte de cele mai frumoase momente alături de iubitul ei, asta pentru că a apărut chiar și la o emisiune TV, unde a mărturisit cum a reușit să scape și să ceară ajutorul autorităților, după ce ar fi fost bătută și sechestrată de bărbat.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Mona Dansatoarea a mărturisit că a decis să se despartă definitiv de iubitul ei, pentru că nu a avut parte de bucurie în această relație. Cu atât mai mult, bruneta a mai pus capăt relației în trecut, dar l-a iertat pe bărbatul care a bătut-o. Cu toate astea, vedeta este decisă să nu îi mai acorde din nou o șansă.

„M-am decis să mă despart de acest om care nu a fost tocmai ce trebuie în viața mea, adică nu mi-a adus ceva pozitiv, o bucurie mare în viața mea. (...) Între timp a luat legătura cu mine și eu cu el și a început să-mi promită, chiar a jurat, că se cumințește cu fetele (...) El a dat în mine, la modul puțin mai agresiv (...) Eu l-am crezut și am acceptat din nou să fiu cu el”, a mărturisit Mona Dansatoarea, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest