Monica Bîrlădeanu, despre motivul pentru care a pus pe pauză afacerea cu bijuterii

 

La 43 de ani, Monica Bîrlădeanu se poate mândri cu o carieră de succes și o frumusețe răpitoare. Vedeta a a intrat și în lumea afacerilor, iar pentru o perioadă s-a dedicat complet business-ului ei cu bijuterii. Totuși, în ultima perioadă a fost nevoită să-l pună „pe pauză”.

În cadrul unui interviu recent, prezentatoarea noului sezon al competiției ”Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, a vorbit despre afacerea cu bijuterii pe care încă o are, dar pe care a pus-o în așteptare pentru un timp. Actrița și-a transformat pasiunea într-o afacere, în urmă cu mai mulți ani, și a avut un atelier în care făcea bijuterii hand-made chiar în Statele Unite ale Americii.

Vedeta mai face și acum bijuterii, dar mai mult pentru ea, deoarece nu-i permite timpul să se ocupe simultan de afacere și de proiectele de televiziune în care este implicată.

„În momentul în care eu mai fac piese, fac piese pentru mine. Pentru că lucrez și business-ulncu bijuterii e un job full-time, am preferat în perioada asta să filmez, că de bijuterii te poți apuca oricând. Mai mult în perioada încare locuiam în Statele Unite, acolo aveam și atelierul. Atunci mi-era mult mai ușor. De când am venit în România și am intrat dintr-un proiect în alt proiect, în alt proiect, în alt proiect ... a devenit destul de dificil să-l conduci ca și business. Deci, momentan e pus pe pauză.”, a explicat Monica Bîrlădeanu, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest