Monica Bîrlădeanu, în doliu! „A plecat astă noapte dintre noi un om mai bun decât am putea fi noi vreodată”

 

Monica Bîrlădeanu este în doliu, cu câteva zile înainte de trecerea în noul an. Într-o postare făcută pe Instagram, vedeta plânge moartea unui apropiat. Pe rețelele de socializare, vedeta a făcut un anunț trist. Alex Tache, fondatorul Casei Nest și al fundației care îi poartă numele, s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani. Bărbatul se lupta de 15 ani cu o boală cumplită, și anume cancerul osos.

În cea de-a doua zi de Crăciun, Alex Tache, fondatorul Casei Nest și al fundației care îi poartă numele, s-a stins din viață. Tânărul în vârstă de 35 de ani se lupta de 15 ani cu cancerul osos. Pe rețelele de socializare, Monica Bîrlădeanu a făcut anunțul trist.

„A plecat astă noapte dintre noi un om mai bun decât am putea fi noi vreodată. A lasat în spate un exemplu de generozitate și dăruire de sine cum n-am mai văzut decât în cărțile despre sfinți. Alex Tache a făcut față unui cancer osos vreo 15 ani, timp în care atenția lui s-a mutat de pe propria suferință, spre a altora, și a depus toate eforturile de care era capabil spre construirea unei case care urma să fie „acasă” pentru 12 copii abandonați: Casa Nest.

Deci da, ați citit bine…. un om cu o asemenea suferință, a muncit neobosit să ofere un adăpost și dragoste părintească unor copii aflați în alt tip de suferință… sufletească. Am vorbit cu el acum 3 săptămâni. Elegant în suferință și neclintit, deși știa ca nu mai are mult. Noi agonisim o viață întreagă fiecare pentru sine, el a agonisit în scurta lui viață doar pentru alții. Dumnezeu să-l odihneasca cu drepții. Rămas bun, Alex…”, este mesajul scris de Monica Bîrlădeanu pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest