Monica Tatoiu și-a întreținut financiar un iubit: „Am avut și eu unul deștept, frumos, sexul perfect....”

 

De ce consideră vedeta că bărbatul ar trebui să aducă mai mulți bani în casă decât femeia.

 

Monica Tatoiu, 66 de ani, a mărturisit că a avut o relație, în tinerețe, în care ea a fost cea care și-a întreținut din punct de vedere financiar partenerul. Femeia de afaceri consideră că o astfel de relație are sorți destul de mici de reușită, întrucât un bărbat care stă pe banii unei femei ajunge inevitabil să se simtă înjosit, umilit, este de părere vedeta.

 

Femeia de afaceri a făcut dezvăluirile privitoare la viața ei amoroasă în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”. Inevitabil ea a fost chestionată dacă bărbatul ar trebui să fie mai puternic financiar decât femeia de lângă el. Monica Tatoiu consideră că așa ar trebui să stea lucrurile, întrucât altfel, invariabil, acesta s-ar simți pe o treaptă inferioară în raport cu partenera lui. Dar a lăsat și o portiță: în cazul în care bărbatul nu reușește să producă mai mult acesta ar trebui măcar să arate că e dornic de muncă, că nu este leneș.

 

"Am avut si eu unul din ăsta, deștept, frumos, sexul perfect, dar cu banii eram eu...I-am zis la revedere. (... ) Dacă tu ai mai mult decât el, ai probleme sexuale; bărbatul trebuie să fie macho, în astfel de situații, în care femeia câștigă mult mai mult, bărbatul se simte umilit. (...) Dacă e situația asta, e nevoie ca femeia să nu îl facă pe bărbat să simtă că ea are mai mulți bani. (...) Nu e bine să fii pe același domeniu cu soțul, în aceleași cercuri sociale. (....) Dacă bărbatul face mai puțini bani, se simte înjosit; femeia trebuie să fie independentă, dar bărbatul trebuie să aibă o strategie pe termen mediu și scurt, să nu fie leneș", a declarat Monica Tatoiu în cadrul emisiunii.

 

De mai bine de trei decenii, Monica Tatoiu este împreună cu soțul ei Victor Tatoiu. Și-a descoperit marea dragoste abia după cea de-a treia căsătorie, iar acum viața ei decurge excelent.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest