Nadine, atac la Marina Almășan, după ce l-a apărat pe Buhnici: „M-a lăsat mută!”

 

Zeci de vedete au reacționat în urma declarațiilor făcute de George Buhnici, în timp ce se distra la un festival. Pe lângă faptul că a mustrat femeile care merg la plajă și își expun celulita și vergeturile, vloggerul și-a ridicat în slăvi soția, despre care a afirmat că arată ca o „minoră” și a spus că el vine la mare pentru a admira „țâțe și buci”.

Dacă unele vedete l-au apostrofat pe vlogger și au găsit revoltătoare declarațiile lui, Marina Almășan i-a sărit în apărare acestuia, și chiar a plusat, cu câteva afirmații năucitoare! Prezentatoarea TV le-a transmis femeilor cu kilograme în plus să-și pună lacăt pe frigider, pentru că și ea merge la mare tot să admire „frumosul”. 

”Buhnici m-a înfuriat, însă postarea de pe Facebook a Marinei Almășan m-a lăsat mută și cu durere de stomac”, a scris Nadine pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, vedeta a revenit asupra postării și a adăugat o explicație mai lungă, în care spune că nu i se pare ok ca persoanele publice să aibă asemenea derapaje.

 ”Este important de știut că tulburările alimentare, depresiile, suicidul la adolescenți, la tineri, vin și din astfel de mesaje publice de la persoane care se bucură de popularitate – ele validând nesiguranțele/îndoielile lor – o spun studiile, nu eu.

Rata mortalității în aceste cazuri este sfâșietor de mare, și de aceea trebuie să echilibram mesajele acestor oameni, să luăm atitudine, așa cum văd că deja se întâmplă. Când ai peste un milion de urmăritori și când nu știi sigur cine este influențat de libertatea ta de exprimare, trebuie să fii responsabil de ceea ce spui. Cine are de suferit că oameni „în toată splendoarea celulitei și a kilogramelor lor” stau la plajă, în comparație cu afirmațiile lui Buhnici? Când afli răspunsul vezi că libertatea de expresie nu mai este egală cu statul pe plajă.  Almășan continuă: „prost nu e cine vinde, ci cine cumpara”. Eu, la 45 de ani, schimb blogul neatinsă de libertatea de expresie a nimănui, însă ce ne facem cu toți tinerii care nu au experiență de viață? Care nu știu să aleagă o informație bună de una... gunoi? Pentru că da, din păcate, ei, adolescenții, tinerii, sunt „prostii” care „cumpără” astfel de mesaje bolnave. Ce concluzii trag ei în urma unor astfel de mesaje?  Când nu știi cine este afectat de mesajul tău, atunci te abții!”, a mai scris vedeta.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest