Narcisa Moisa, cerută în căsătorie la o nuntă!

 

Yoannes și-a luat inima în dinți și a făcut marele pas. Cum a reacționat artista care i-a dăruit deja doi copii.

 

Yoannes și Narcisa Moisa au o relație cu năbădăi. În cursul anului trecut, cei doi s-au despărțit de două ori, dar iată că nu pot sta deloc departe unul de altul. Și, nu este așa, în dragoste împăcările sunt cele mai dulci. Cei doi artiști, care au împreună deja doi copii, au făcut marele pas pentru întemeierea unei familii. Totul s-a petrecut în weekend, când cei doi participau la o nuntă.

 

Cântărețul a considerat, la 4 dimineața, că a sosit clipa să o ceară de soție pe cea alături de care este de ani buni. Momentul a fost filmat și urcat pe TikTok. În fața tuturor celor prezenți la nuntă, Yoannes și-a găsit cu greu cuvintele, a îngenuncheat în fața femeii cu care este alături de atâta vreme și i-a adresat marea întrebare. Narcisa Moisa nici nu a mai așteptat să termine declarația de iubire, i-a sărit în brațe și l-a sărutat. Manelistul i-a dat inelul de logodnă și femeia a spus marele Da!

 

Cei doi au avut o relație cu numeroase suișuri și coborâșuri. La începutul lui 2021, Yoannes anunța despărțirea de Narcisa Moisa: „Relația mea cu Narcisa s-a încheiat. O sa avem o relație strict profesională. Nu suntem nici primii, nici ultimii care se despart. O sa ma ocup în continuare de imaginea ei, cum o fac de atâția ani.  Dacă nu eram eu, cânta tot în parc, la Botoșani, și de formație, bineînțeles (Yoanne’s kings). Am rămas buni prieteni și o sa ne creștem copiii în cel mai frumos mod posibil”.

 

În cele din urmă, cei doi au ajuns la sentimente mai bune, dar pentru o scurtă perioadă, având în vedere că la mijlocul verii trecute, acum un an și un pic, manelistul anunța din nou separarea. ”Eu v-am spus o dată, de câte ori să vă mai spun? Am mai încercat, dar nu se mai poate. Ne-am răcit unul de celălalt. Așa cred”, scria la vremea respectivă Yoannes pe Instagram.

 

Iată însă că între timp lucrurile între cei doi s-au reglat, iar acum cei doi vor să formeze un cuplu legitimat de societate și de divinitate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest