Narcisa Moisa și Yoannes se căsătoresc după 16 ani de relație. Ce se știe până acum despre nunta lor?

 

Yoannes, partenerul de viață al cântăreței, a cerut-o de soție anul trecut, iar acum cei doi își planifică evenimentul mult așteptat. Într-un interviu acordat Spynews.ro, Narcisa Moisa a făcut dezvăluiri despre cum va arăta rochia de mireasă pe care o va purta în ziua nunții și despre cum va fi organizată petrecerea.

Deși au avut și momente delicate în relația lor și chiar o separare, Narcisa și Yoannes nu au putut sta prea mult timp departe unul de celălalt. Cei doi își iubesc copiii și se iubesc la nebunie, așa că acum s-au hotărât să facă pasul cel mare. Nunta ar putea avea loc chiar și în acest an, însă data exactă nu a fost stabilită încă, deoarece cei doi așteaptă obținerea vizei pentru America, unde vor avea un contract pentru mai multe evenimente. Abia după ce vor primi actele necesare, vor putea să decidă data nunții.

”Posibilitatea ca nunta să fie anul ăsta nu se exclude, dar noi suntem indeciși în privința datei exacte, pentru că avem multe contracte și plus de asta avem un contract în America, doar că așteptăm să ne iasă actele și în funcție de acestea stăm blocați și cu data nunții. Comunitatea de români din America abia ne așteaptă, însă vedem în funcție de cum ne ies actele, cum primim viza, o să ne decidem și asupra datei nunții”, a declarat Narcisa Moisa pentru Spynews.ro.

Cu privire la organizarea nunții, Narcisa și Yoannes sunt încă indeciși dacă vor o nuntă mare sau mică. În unele zile, se gândesc să facă ceva restrâns, departe de România, iar în altele, vor să organizeze o petrecere fastuoasă în țară. ”Suntem indeciși, uneori spunem că vrem o nuntă restrânsă, să plecăm undeva în afara țării și să fim doar noi, după care ne schimbăm și zicem că stai așa, că toată lumea așteaptă nunta noastră și vrem să facem în țară. Chiar suntem indeciși dacă să facem ceva restrâns sau ceva fastuos”, a mai spus cântăreața.

Pe de altă parte, Narcisa a dezvăluit că rochia de mireasă pe care o va purta în ziua nunții este deja pregătită. ”Rochia mea de mireasă va fi una spectaculoasă, va fi diferită față de obișnuitele mirese. Într-adevăr, îmi place culoarea alb, cred că o să am două rochii. Undeva până în ora 12 noaptea să fiu îmbrăcată cu o anumită rochie gen prințesă, iar după ora 12 vreau să dansez, să mă simt bine, și nu o să se aștepte nimeni la cum va arăta rochia pe care o voi purta după miezul nopții”, a mai spus ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest