Natanticu i-a cerut ajutorul lui Macanache la Te cunosc de undeva! Eliza şi Cosmin se transformă în Delia şi Macanache

 

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată mâine, de la 20:00, la Antena 1 i-a pus în mare dificultate pe soţii Natanticu. Celor doi, ruleta le-a adus două personaje de calibru şi un mesaj care le-a dat ceva bătăi de cap antrenoarelor de canto şi coregrafie – Delia şi Macanache – Rămâi cu bine. Iar pentru a se asigura că are toate ponturile pentru o transformare cât mai reuşită, Cosmin i-a cerut ajutorul lui Macanache.

„Următorii noştri concurenţi au dat de belea! Deşi sunt căsătoriţi, şi-au adresat cuvinte grele!”, a început Alina Puşcaş prezentarea momentului, în vreme ce Pepe a completat: „Ea îl trimitea la maică-sa, el îi zicea să rămână cu bine!”. Cei doi s-au amuzat teribil la antrenamente: „Ştiam piesa, doar că atunci când te apuci să o cânţi serios, nu să o fredonezi în maşină... mi-am dat seama că e foarte, foarte greu să o cânţi exact ca Macanache, care nu respiră!”, a dezvăluit Cosmin. Mai mult, actorul nu s-a ferit chiar să îi ceară direct ajutorul artistului pe care urma să îl impersoneze: „O să îl sun pe fratele Macanache, vreau să facă nişte meditaţii cu mine!”. Cum s-au descurcat Eliza şi Cosmin cu transformarea în Delia şi Macanache, dar şi ceilalţi artişti #nascutipentruSpectacol, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest