Nea Marin, reacție dură, după despărțirea dintre Theo Rose și nepotul său: „Trăim într-o lume nebună”

 

Nea Marin a avut prima reacție, după ce Theo Rose a anunțat public faptul că a încheiat relația de iubire cu nepotul acestuia, Alex Leonte. În acest sens, îndrăgitul om de televiziune spune că nu a auzit nimic despre acest lucru și că cei doi trăiau o poveste frumoasă de dragoste. Totuși, tot el a ținut să evidențieze faptul că ”trăim într-o lume nebună”, unde acest gen de despărțiri sunt la ordinea zilei.

„Eu nu știu nimic despre cei doi. De mai bine de o lună filmez la Bacău pentru viitoarea ediție a emisiunii , așa că nu am apucat să vorbesc cu ei. Aveau o relație frumoasă, după mine!

Nu știu dacă s-au despărțit, dar dacă s-a întâmplat asta e! Ce poți face! Trăim într-o lume nebună, în care se întâmplă foarte multe lucruri. Nu au fost însă căsătoriți, nu au nici copii, așa că sunt liberi amândoi să-și trăiască viața așa cum vor ei!”, a declarat Nea Marin, potrivit impact.

Mai mult, Nea Marin spune faptul că niciodată nu i-a auzit pe cei doi să vorbească despre o posibilă despărțire. În final, acesta pune totul pe lipsa experienței și pe faptul că cei doi sunt ambii prea tineri, astfel încât probabil că la vârsta aceasta planurile sunt altele decât întemeierea unei familii.

„Nu i-am auzit niciodată vorbind despre un asemenea pas. Și nici mie nu mi-a spus vreodată vreunul dintre ei că ar avea asemenea gânduri. Poate și pentru că ambii erau tineri și aveau alte planuri!

Ei se cunosc de ceva timp, poate de cinci ani, poate mai mulți. Totul s-a petrecut prin intermediul petrecerilor mele și al surorii lui Theo Rose, Raluca. Eu mai organizez tot felul de evenimente pentru amicii mei și la asemenea ocazii vine Raluca și trupa ei și ne cântă și ne încântă. Așa s-a întâmplat și atunci când s-au cunoscut nepotul meu cu Theo Rose. A fost o ocazie dintr-alea!”, a precizat vedeta de televiziune.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest