Nicole Cherry şi-a recăpătat silueta. Artista arată senzațional la doar câteva luni de la naștere

 

Pe data de 27 noiembrie 2021 Nicole Cherry a trăit cele mai puternice emoții pentru că atunci și-a ținut prima dată fiica în brațe. Mai este puțin și cea mică împlinește 1 an, iar Nicole Cherry și-a revenit repede la forma inițială după naștere. Acum, ea reușește să se mențină în formă, iar Anastasia are o contribuție în asta.

Nicole Cherry arată foarte bine la nici un an de la nașterea fetiței sale. Artista în vârstă de 23 de ani reușește să se mențină în formă, iar Anastasia contribuie mut la acest aspect. Ea a dezvăluit că fiica ei este extrem de energică și că aleargă mult după ea, dar încearcă din răsputeri și să aibă un stil de viață sănătos în ceea ce privește alimentația.

“Muncesc mult, mă ține în formă și Anastasia pentru că a început să meargă destul de mult, îi place să exploreze și ne solicită. Cam atât. În rest, încerc să am un stil de viață alimentar cât se poate de sănătos. Echilibru, în general, cred că acesta a fost secretul meu. Oricum, consider că o femeie, după ce devine mamă, capătă, cel puțin, un zâmbet, o strălucire mai aparte”, a declarat Nicole Cherry pentru Ego.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest