Nicoleta Dragne, mesaj categoric pentru puștoaice: „Zici că le-au băgat cu capul in găleată cu machiaj, cu unghiile de vrăjitoare”

 

Fosta ispită de la Insula Iubirii a avut o atitudine vehementă față de fetele din noua generație, despre care spune că exagerează cu folosirea produselor de înfrumusețare.

 

Nicoleta Dragne nu înțelege de ce puștoaicele din ziua de azi folosesc atât de mult machiaj, care nu face altceva decât să le îmbătrânească. Vedeta apreciază că numai stripteuzele din trecut mai făceau acest lucru, pe care îl consideră total anormal, mai ales că susține că respectivele fete arată foarte bine natural. Fosta ispită de la Insula Iubirii și-a făcut publică nedumerirea într-o postare pe unul dintre conturile ei de socializare.

 

"Mi-ați scris multe că vreți să știți și voi răspunsul la întrebarea de aseară. Problema este că nu mi-a răspuns nici o fată de 14 ani la această întrebare. Mi-ați răspuns cele de 30 care îmi spuneți ceea ce oricum știam și eu, pentru că și eu fac același lucru, că nu știți ce să faceți ca să arăți mai tinere. Tocmai acesta este motivul pentru care nu înțelegeți acest aspect pe care nici eu nu îl înțeleg. Am tot văzut fete din acestea mititele care arătau foarte bătrâne pentru vârsta lor și nu am înțeles de ce.", a scris Nicoleta Dragne pe contul de Instagram.

 

Vedeta a mai precizat că din cauza machiajului folosit, dar și a manichiurii exaggerate, acestea tind să arate ca niște dansatoare la bară din trecut: "Și să știți că nu mă refeream la cere care se machiază puțin ca să pară acolo cu 2 ani mai mari. Eu mă refer la fete acestea, și sunt câteva pe care le urmăresc și eu pe Instagram încă de când erau mititele, care nu înțeleg ce s-a întâmplat. Arată, pur și simplu, asemenea unor dansatoare la bară, cum erau pe vremuri, machiate de zici că le-au băgat cu capul in găleată cu machiaj, cu unghiile de vrăjitoare. Nu înțeleg de ce ai face așa ceva. Fetele de care vorbesc eu sunt frumoase naturale, fără prostiile alea pe ele."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest