Nicoleta Luciu ia în calcul o relansare a carierei: „Vreau la TV, aștept propuneri!”

 

Focoasa brunetă dorește să se întoarcă la marea dragoste, televiziunea, dar până acum a refuzat propunerile primite.

 

După ce s-a căsătorit și a făcut patru copii, Nicoleta Luciu s-a stabilit la Miercurea Ciuc, alături de Zsolt Csergo. Departe de agitația din București și de lumina reflectoarelor. Viața în orașul din Transilvania are o serie de aspecte pozitive, după cum a declarat fosta asistentă TV în cadrul unui interviu recent acordat pentru impact.ro. În special pentru micuții ei, care au o grămadă de variante să facă sport, și în plus a dispărut aglomerația și agitația din Capitală.  

 

 

„Miercurea Ciuc e orașul ideal în care să-ți crești copiii. Au o copilărie frumoasă aici cum am avut-o și noi. Este extraordinar aici. Sunt două patinoare, poți face hochei, patinaj viteză, patinaj artistic, iar la câteva minute sunt pârtii de schi, unde învață copiii. Dar de aici până la Brașov facem o oră. În apropiere e un sat cu o mie de locuitori, Cârța, cu un patinoar superb. La București stăteam patru ore pe drum, cu copiii în mașină. Aici le-am redat copilăria. Stăm doar cinci minute în trafic, oriunde te duci. De asemenea, poți face echitație, mergem la călărie. Sunt academii de fotbal, care se ocupă de copii”, a spus Nicoleta Luciu pentru impact.ro.

 

Chiar dacă apreciază că Miercurea Ciuc este orașul ideal pentru creșterea copiilor, vedeta recunoaște că-i e dor de televiziune. Ea a mărturisit că a avut ceva oferte de a participa în câteva reality-show-uri, dar a refuzat pentru a nu sta prea mult timp departe de cei mici. Și-ar dori o colaborare TV pe viitor, dar care să-i permită să facă naveta, mai ales că are drumuri lunare la București pentru a-și îngriji silueta și tenul.

 

"Sincer, vreau la tv, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat. E o perioadă prea lungă fără copii, nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen. Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz", a declarat Nicoleta Luciu pentru sursa citată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest