Nicoleta Luciu s-a împăcat cu tatăl ei

 


Împăcarea momentului în showbiz, înainte de Crăciun. Se pare că spiritul de sărbătoare a făcut-o pe Nicoleta Luciu să se împace cu tatăl ei și să îi ofere acestuia șansa de a petrece timp alături de cei patru nepoți anul acesta.

Ion Luciu a dezvăluit că a primit iertarea fiicei lui înainte de sărbători, iar Nicoleta a decis să marcheze împăcarea cu o invitație la ea acasă, la Miercurea-Ciuc, astfel încât tatăl ei să petreacă alături de nepoți și familie Crăciunul.

Tatăl vedetei s-a arătat nerăbdător și emoționat în ceea ce privește vizita la fiica lui acasă și a dezvăluit că deja s-a pregătit cu daruri pentru cei patru nepoței, pe care susține că nu i-a mai văzut de 3 ani.

„Sunt bine, sănătos și bucuros, în același timp. De Sărbători, o să mă duc la Nicoleta la Miercurea – Ciuc, să fim cu toții acolo. Nepoțeilor le-am pregătit deja jucăriile de la Moș Crăciun. O să fie frumos. Fetele mă ajută și cu bani! Însă, nu mi-am mai văzut cei patru nepoței de trei ani, eu nu prea sunt cu drumurile lungi, până la Miercurea Ciuc, unde s-a mutat Nicoleta”, a spus Ion Luciu, potrivit click.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest