Nicoleta Nucă nu se grăbește deloc cu nunta: „Încercăm să nu ne blocăm pe chestii din astea”

 

Chiar dacă este logodită de mai bine de doi ani, vedeta nu a planificat încă data nunții. Un lucru e cert: dorește ca marele eveniment să aibă loc departe de România.

 

Nicoleta Nucă și iubitul ei, Alex Urscahe, s-au logodit în urmă cu aproape doi ani, atunci când artista a spus marele Da. De atunci nu s-a mai întâmplat nimic, astfel încât reporterii de la Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, au întrebat-o pe Nicoleta Nucă pe când a programat nunta. Cântăreața a surprins, spunând că nu a planificat nimic în acest sens.

”Da și nu (n.r. dacă se mai căsătoresc în acest an) nu știu încă, n-am stabilit absolut nimic. Mi s-a mai întâmplat să fiu întrebată de ce am amânat nunta și am zis că nu am cum să amân ceva ce nu fusese stabilit clar încă, momentan o să vedem la momentul potrivit, să organizăm totul. Suntem destul de spontani ambii și atunci încercăm să nu ne blocăm în chestii de genul ăsta”, a spus Nicoleta Nucă, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 

Chiar dacă data nunții nu e clară, un lucru e cert pentru artistă: nunta să aibă loc în străinătate, într-un cerc restrâns. ”În continuare ne dorim să facem cât mai departe de România, în afară, să nu avem prea mulți invitați și ochi curioși”, a spus Nicoleta Nucă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest